En verdens af oplevelser

MUMBAI CAFÉ

hvid-break

Få din mad med hjem

Take away

moerk-break

Vores menukort dækker fra Forretter, for eksempel Papadums og Samosa til hovedretter, som Chicken Tikka Masala til Lamb Korma. Også i vores ud af huset kan man vælge ægte Naan lavet i en Tandooriovn og få veganske og vegetariske retter med sig hjem enten som tilbehør eller som hovedmåltid. Hvis der ikke er noget, der frister dér, kan man altid vælge ud fra vores menukort eller forhøre sig om mulighed for at få specialønsker opfyldt.

Det er op til dig om du vælger at hente selv eller om du vil have os til at levere.
Der er åbent alle ugens dage fra kl. 17,00 uanset hvad du vælger. Ønsker du at få det leveret, er det muligt for et køb over kr. 125,00 og der bliver tillagt et leveringsgebyr på min. kr. 30,00 i 9000 Aalborg og Nørresundby Centrum.

Mobile Pay : 36786
Venligst gør opmærksom på betaling med Kontanter, EAN eller Betalingskort ved bestilling.

Information om indhold af allergener i vores retter kan fås hos personalet

Indisk mad er spændende at sætte drikkevarer til

Vores vinkort

gul-break

Indisk mad er spændende at sætte drikkevarer til.

Vi har forsøgt at finde vine, der matcher med krydret mad. Desuden tilbyder vi en bred vifte af sodavand, forskellige øl – lige fra fadøl til indisk flaske øl.

Og skulle man ønske noget, der virkelig svaler ganen er man velkommen til at drikke vores hjemmelavede mangolassi.

Mumbai Café tilbyder selskabslokale

Selskaber

brun-break

Mumbai har plads til ca. 40 personer inde og ca. 20 personer på ”terrassen” i Turbinehallen. Ved større selskaber kan man ønske at være der alene. Da vi først åbner kl. 17,00, er der rig mulighed for at afholde selskaber til frokost, hvor vi gerne åbner ekstraordinært.

Der er mulighed for i samarbejde med os at få skræddersyet lige den menu man ønsker. Da vores menu kun dækker en lille del af de mange forskellige retter man kan få i Indien, er der ofte også mulighed for at sammensætte helt specielle menuer med retter uden for vores normale menukort til disse specielle lejligheder.

I mange tilfælde kan dette også lade sig gøre ved mindre selskaber, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi har en omfattende cateringafdeling

Catering

gul-break

Vi cater en stor del selskaber, der ønsker en anderledes og utraditionel madoplevelse eller der har valgt at spise hovedsageligt vegetarisk/ vegansk. Ofte er menuen sammensat i samspil med kunden og de ønsker der måtte være.

Information om indhold af allergener i vores retter kan fås hos personalet

Historien om Mumbai

Om os

gul-break

2012

I Nordkraft blev Café Mumbai og Take Away, som den første indiske restaurant i Aalborg åbnet. Med et autentisk menukort og eksotiske lokaler, der dufter af krydderier og er dekoreret med indisk moderne grafik kombineret med originale effekter, har stedet udviklet sig mere og mere i den Indiske retning.

Med hjertet i de grundliggende indiske køkkenprincipper er der blevet indarbejdet nye krydderikombinationer, marinader og ikke mindst Tandoori ovnen, der lægger som en af grundstenene i indisk madtilberedelse.

LÆS MERE
SKJUL TEKST

Google map

Sådan finder du os

gul-break

Reservation

Bestil bord

brun-break