En verdens af oplevelser

NORDKRAFT AZZURRA

hvid-break

Få din mad med hjem

Take away

groen-break

Udover Restauranten i Azzurra Nordkraft har vi også en stor Take Away afdeling.
Der har man mulighed for at få blandt andet pizza, pasta, burger, kødretter, supper, salater, sandwich og drikkevarer.
Man kan vælge selv at hente sin mad hos os som Take Away.

Der er åbent mandag til søndag fra kl. 11,30 - kl. 15,00 samt kl. 16,00 - kl. 21,00 og helligdage fra kl. 16,00.
Eller du kan lade os bringe det hjem til dig som levering. Vi leverer alle ugens dage fra kl. 17,00 – 21,00 ved køb over kr. 125,00 og tager et leveringsgebyr på kr. 40,00 i 9000 Aalborg og Nørresundby Centrum.

 

Vi tager imod Mobilepay

Venligst gør opmærksom på betaling med Kontanter, EAN eller Betalingskort ved bestilling.

Information om indhold af allergener i vores retter kan fås hos personalet

Du kan også altid bestille gennem vores App, som du finder ved at bruge nedenstående QR-kode.

azzurra-qr

Vi har en omfattende cateringafdeling

Catering

roed-break

Vi leverer rigtig meget mad ud af huset! I samspil med kunden tilrettelægger vi gerne menu samt afstemt vinmenu eller kommer med et tilbud på et arrangement, hvor alt er forberedt og klargjort.

Primært til arrangementer, som foregår i og omkring Nordkraft og spillestedet Skråens koncerter, hvor vi ofte leverer til Skråens folk, Musikernes crew og bands uanset om det foregår på Nordkraft, Karolinelund eller Skovdalen.

Samarbejdet på kryds og tværs i Nordkraft gør, at der været leveret mad i forbindelse med adskillige forskellige arrangementer lige fra 50 pindemadder leveret til lokale foreninger, der udstiller til 300 storstilede menuer til firma 25 års jubilæumsmiddage. Fælles for alle arrangementer er ønsket om ikke at lade vore gæster gå skuffet eller sultne fra os.

Italienske vine

Vores vinkort

moerk-break

Da vores vinkort består af italienske vine, gør vi meget ud af at finde vine med andre udtryk. Således kan vi tilbyde vine, der kunne have en anden oprindelse end den italienske.

Vinkortet skifter og man kan være heldig, såfremt man spørger, at finde gode tilbud på udgående vine eller specialvine indkøbt til specielle lejligheder.

Vores cocktails

FEBRUAR2020 TAKEAWAY PIZZA PASTA SANDW

Vores Cocktail kort er en skøn blanding af drinks man kan nyde før og efter maden

 

Skulle man komme efter kl. 19,30 og kun have lyst til en drink
- så kan vi sammesætte forskellige tilbud med små lækkerier

 

Vores drikkevarer

FEBRUAR2020 TAKEAWAY PIZZA PASTA SANDW

Til vore gæster, der ikke ønsker vin har vi sammensat 
et bredt udvalg af forskellige øl - både som fad og i flaske.
Vi tilbyder italienske flaskeøl fra Moretti og Peroni, 
hvor der blandt andet også er en Moretti Zero (0,05%) 

Vi tilbyder også forskellige slags vand, saft, juice 
og både Coca Cola's samt italienske Pellegrino sodavand

Vi har ofte større selskaber og arrangementer

Vi skræddersyer dit selskab

groen-break

Vores alsidige menukort giver masser af mulighed for at finde frem til lige netop den ønskede menu, i den ønskede prisklasse. Skulle der mod forventning ikke være noget, der fristede kan man aftale menuen individuelt.

Dette gælder både for private fester (så som konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, barnedåb), mere forretningsrelaterede møder, generalforsamlinger, firmafester eller middage. Der er mulighed for at afholde dagsmøder og i den forbindelse nyde en kop kaffe eller te for senere at afslutte med et måltid. Alle disse menuer er lavet ud fra en dialog mellem gæsten og os, hvor vi gerne giver tilbud ud fra det ønskede og hvor vi i den forbindelse også åbner eller forlænger vore normale åbningstider.

Vi kan tilbyde Restauranten og ellers kan vi forespørge på evt. leje af andre lokaler hos Skråen og DGI Huset, som ramme til den næste fest. Skulle det dreje sig om et større arrangement, har vi ofte mulighed for at benytte Kedelhallen, såfremt den selvfølgelig ikke er booket i forvejen. Vi gør dog opmærksom på, at Kedelhallen er Offentlig tilgængelig og derfor ikke kan spærres helt af.

 

Historien om Nordkraft Azzurra

Om os

roed-break

2009

September åbnede Azzurra Nordkraft i det nye kulturelle hjerte af Aalborg, Nordkraft på Kjellerups Torv i Kedelhallen. Efter henvendelse fra Skråen var ejerne af Azzurra blevet enige om at følge med til disse nye faciliteter, for stadig at kunne beværte Skråens personale, crews, bands og musiker.

Resultatet blev en topmoderne designet restaurant i Nordkraft, skabt med italiensk hjerte og sjæl. I fantastiske omgivelser indrettede man 130 pladser fordelt på hems, stueplan og terrasse i Kedelhal og udenfor samt et stort og moderne køkken, der kan bespise rigtig mange gæster. Da Azzurra på det tidspunkt var det eneste spisested i området, valgte man her at lave et mere internationalt spisekort. Dog beholdte man selvfølgelig Azzurra’s varemærke pizza’erne.

LÆS MERE
SKJUL TEKST

Google map

Sådan finder du os

roed-break

Reservation

Bestil bord

moerk-break

Du er velkommen til at booke via nordkraft@azzurra.dk eller +45 98 16 41 22