AZZURRA NORDKRAFT

Besøg Azzurra Nordkraft for en autentisk og afslappet spiseoplevelse i hyggelige og rustikke omgivelser. 

MANDAG – SØNDAG
Kl. 11.30 – 15.00  og  kl. 16.00 – 21.00

HELLIGDAGE
Kl. 16.00 – 21.00

velkommen til azzurra nordkraft

BUON APPETITO!

Med en napolitaner ved roret er vores altoverskyggende fokus at servere autentiske retter, baseret på friske og gode råvarer. I vores stemningsfulde restaurant i Nordkraft byder vi dig velkommen til alt det bedste fra støvelandet. Fra de mundrette antipasti til de smagfulde hovedretter som blandt andet pasta, pizza, risotto, kødretter, fisk, supper og meget mere .

Vi har en naturlig respekt for vores italienske rødder, i vores madlavning, men tager også gerne geografiske og gastronomiske afstikkere til andre verdenskøkkener. 

Vi glæder os til at se dig. Buon appetito! 

HVORFOR VÆLGE OS?

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Få din mad med hjem

TAKE AWAY

Foruden vores restaurant har vi også en stor take away afdeling i Azzurra Nordkraft. 

Herfra har du mulighed for at bestille mange af vores velkendte retter som pizza, pasta, burger, kødretter, fisk, supper, salater, sandwich og drikkevarer.

Du kan altid afhente din take away i hos Azzura Nordkraft, men vi bringer den også gerne hjem til dig. 

Vi leverer alle ugens dage fra kl. 17 – 21.00 ved køb over kr. 170. Vi tager et leveringsgebyr på min. 60 kr. i 9000 Aalborg og Nørresundby Centrum.

Information om allergener i vores retter kan fås hos personalet.

Vi tager imod Mobilepay

DRIKKEVARER

VINKORT

Vi har en naturlig forkærlighed for italienske vine, hvorfor vores vinkort udelukkende består af vine herfra. Vi gør en dyd ud af at udvælge de vine, som vi mener passer til vores menu. 

Vinkortet opdateres jævnligt og du kan derfor være heldig at finde et godt tilbud på udgående vine eller specialvine indkøbt til specielle lejligheder. 

COCKTAILS

Hvem elsker ikke en velmikset cocktail? På vores cocktailkort byder vi på en skøn blanding af velkendte klassikere og nye fortolkninger, som kan nydes før og efter maden. 

Kommer du kun til cocktails efter kl. 19.30, kan vi sammensætte forskellige tilbud med små lækkerier. 

DRIKKEVARER

Til vores gæster, der ikke ønsker vin og cocktails, har vi et bredt udvalg af forskellige øl – både fra fad og i flaske. Vi tilbyder blandt andet de italienske flaskeøl fra Moretti og Peroni.

Derudover finder du også vand, saft, juice, Coca Cola samt italienske Pellegrino sodavand på vores drikkekort.

catering til fødselsdagen eller konfirmationen

SELSKABER & CATERING

Skal du holde fest eller fejre fødselsdag, jubilæum eller bryllup? Så står vores dygtige kokke meget gerne for at lave maden til din fest. Foruden maden hjælper vi også gerne med at finde og udvælge vinen, der passer til menuen.

 Vi har sammensat en række lækre og varierende menuer, men har du nogle særlige ønsker, allergier eller lignende, forsøger vi så vidt muligt at efterkomme dem. 

HISTORIEN OM NORDKRAFT

I september 2009 slog vi dørene op for Azzurra Nordkraft i det nye kulturelle hjerte af Aalborg på Kjellerups Torv i Kedelhallen. Omgivelserne var store og det samme var vores ambitioner for restauranten, der skulle følge vores Azzurra Ristorante Italiano trop.

Resultatet blev en topmoderne restaurant i Nordkraft, skabt med italiensk hjerte og sjæl. I fantastiske omgivelser indrettede vi 130 pladser fordelt på hems, stueplan og terrasse samt et stort og moderne køkken, der kan bespise mange gæster.