En verdens af oplevelser

RESTAURANT AZZURRA

hvid-break

Få din mad med hjem

Take away

groen-break

I vores omfangsrige Take Away afdeling kan du vælge mellem pizzaer, pasta og egnsretter, salater, supper og sandwich samt et udvalg af forskellige drikkevarer.

Du kan vælge selv at hente din mad hos os som Take Away i vores Pizza Express i Urbansgade.
Der åbent mandag til lørdag fra kl. 11,30 – kl. 14,00 og alle ugens dage fra kl. 17,00

Eller du kan lade os bringe det hjem til dig som levering. Vi leverer alle ugens dage fra kl. 17,00 – 21,00 ved køb over kr. 125,00 og tager et leveringsgebyr på kr. 40,00 i 9000 Aalborg og Nørresundby Centrum.

 

Vi tager imod Mobilepay
Venligst gør opmærksom på betaling med Kontanter, EAN eller Betalingskort ved bestilling.

Information om indhold af allergener i vores retter kan fås hos personalet

Du kan også altid bestille gennem vores App, som du finder ved at bruge nedenstående QR-kode.

azzurra-qr

Vi har en omfattende cateringafdeling

Catering

roed-break

Der leveres mad ud til festlige lejligheder – receptioner, jubilæer, fødselsdage, firmafester, møder, familiefester mv. Der er fastlagt nogle spændende, varierede menuer, men har du nogle helt særlige ønsker, forsøger vi så vidt muligt at efterkomme dem. Udover maden leverer vi ofte også vin, der er afstemt efter de valgte menuer.

Til italiensk mad hører italiensk vin

Vores vinkort

moerk-break

Vi har forsøgt at finde varierede, spændende vine fra både de kendte og de mindre kendte områder i Italien.

Der er altid mulighed for, at spørge betjeningen om en anbefaling. Da vi til tider skifter vores vine på vinkortet eller finder en spændende vin, kan man gå på opdagelse i vores ”Restvinskab”, hvor man tit kan lave en god handel.

Vores cocktails

moerk-break

Vores Cocktail kort er en skøn blanding af drinks man kan nyde før og efter maden

Skulle man komme efter kl. 19,30 og kun have lyst til en drink
- så har vi sammesat forskellige tilbud med små lækkerier

 

Vores drikkevarer

moerk-break

Til vore gæster, der ikke ønsker vin har vi sammensat
et bredt udvalg af forskellige øl - både som fad og i flaske.
Vi tilbyder italienske flaskeøl fra Moretti og Peroni,
hvor der blandt andet også er en Moretti Zero (0,05%) 

Vi tilbyder også forskellige slags vand, saft, juice
og både Coca Cola's samt italienske Pellegrino sodavand

Azzurra tilbyder selskabslokalet ”L’Antipasto”

Selskaber

groen-break

Hvis man ønsker at fejre en begivenhed i private omgivelser. Lokalet er beliggende bagved restauranten og har blandt andet været benyttet til dagsmøder, private og firmafester, receptioner, bryllupper, barnedåb, konfirmation, WineMakers dinner og morgenbriefinger.

Der er god plads til 50 personer og lokalet har været benyttet til Private dining til 10 personer og receptioner til 80 personer. I visse tilfælde har L’antipasto også været benyttet som restaurant i stedet for eller samtidig med selve restauranten. Menuerne tilrettelægges altid i samarbejde med gæstens ønsker.

Historien om Azzurra

Om os

roed-break

1990

Maurizio Quattromani åbnede Azzurra Italiensk Madværksted, den 20. juni i Jens Bangs Gade, beliggende i Vestbyen af Aalborg. Maurizio havde inden da været igennem kokke- og tjeneruddannelsen på hotelskolen i Napoli og arbejdet ved den italienske marine. Mens han i en kort periode arbejde i London mødte han en dansk pige, der førte ham til Aalborg. Her så Maurizio mulighederne i at åbne sin egen restaurant.

Restauranten serverede dengang som nu rustikke italienske retter taget fra de lokale landkøkkener i det sydlige Italien. Deriblandt kan nævnes italienske antipasti – forretter (før pasta) / pastaretter / pizza / hovedretter med blandt andet middelhavsfisk, bøffer, fjerkræ, vildt som dådyr og kanin / variationer af italienske oste af gede-, får- eller komælk og ikke mindst desserter som klassikeren Tiramisú.

Restauranten er nu vokset til et populært madværksted, med mulighed for Dine-in, Take Away og Catering til større arrangementer, ligesom der også kan stilles op til fremstilling af pizza til kunstudstillinger, festival eller andre events.

 

2003

Azzurra udvidede med selskabslokalet l’Antipasto. Der havde været et behov for at kunne holde lukkede selskaber og fester samt møder og forsamlinger. Lokalet har været brugt til bryllupper, barnedåb, generalforsamlinger, møder, morgenbriefinger, fødselsdage, fester og begravelser. Der er god plads til 55 gæster, men man kan være 15 eller 70 afhængigt af lejligheden. I visse tilfælde har man brugt det som restaurant og lavet Winemakers menuer eller temaaftener der.

LÆS MERE
SKJUL TEKST

Google map

Sådan finder du os

roed-break

Reservation

Bestil bord

moerk-break

Du er velkommen til at booke via azzurra@restaurant-azzurra.dk eller +45 98 16 41 22