AZZURRA RISTORANTE ITALIANO

Besøg Azzurra Ristorante Italiano for en autentisk og  unik spiseoplevelse i hyggelige omgivelser. 

MANDAG – LØRDAG
Kl. 12.00 – 14.00 og  kl. 16.30  – 21.00

SØNDAG OG HELLIGDAGE
Kl. 16.30 – 21.00

velkommen til AZZURRA RISTORANTE ITALIANO​

BUON APPETITO!

Med en napolitaner ved roret er vores altoverskyggende fokus at servere autentiske retter, baseret på friske og gode råvarer. I vores stemningsfulde restaurant på Jens Bangs Gade har vi igennem årtier budt  velkommen til alt det bedste fra støvelandet. Fra de mundrette antipasti til de smagfulde hovedretter som blandt andet pasta, pizza, risotto, kødretter, fisk, supper og meget mere .

Vi har en naturlig respekt for vores italienske rødder, i vores madlavning, men tager også gerne geografiske og gastronomiske afstikkere til andre verdenskøkkener. 

Vi glæder os til at se dig. Buon appetito! 

HVORFOR VÆLGE OS?

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Få din mad med hjem

TAKE AWAY

I take away afdeling kan du vælge mellem pizzaer, pasta og egnsretter, salater, fisk, supper og sandwich samt et udvalg af forskellige drikkevarer.

Du kan altid vælge selv af afhente din take away i vores Pizza Express i Urbansgade. Der åbent mandag til lørdag fra kl. 11.30 – kl. 14.00 og alle ugens dage fra kl. 16.30

Foretrækker du at vi bringer? Så leverer vi også gerne din take away . Vi leverer alle ugens dage fra kl. 17.00 – 21.00 ved køb over kr. 170.
Vi tager et leveringsgebyr på min. 60 kr. i 9000 Aalborg og Nørresundby Centrum.

Information om indhold af allergener i vores retter kan fås hos personalet

Vi tager imod Mobilepay

DRIKKEVARER

VINKORT

Vi har gjort en dyd ud af at udvælge varierede, spændende vine fra både velkendte og mindre kendte områder i Italien. 

Det er naturligvis altid muligt at få hjælp af vores tjenere til at vælge den rette vin til maden. Da vores vinkort jævnligt udskiftes vil det også være muligt at gå på opdagelse i vores ”restvinskab”,  og gøre en god handel. 

COCKTAILS

Vores cocktailkort byder på et udsøgt udvalg af skønne klassikere og nye fortolkninger, som kan nydes før eller efter maden. 

Skulle du komme efter kl. 19.30 og kun have lyst til en drink – så kan vi sammesætte forskellige tilbud med små lækkerier.

DRIKKEVARER

Til vores gæster, der ikke ønsker vin og cocktails, har vi et bredt udvalg af forskellige øl – både fra fad og i flaske. Vi tilbyder blandt andet de italienske flaskeøl fra Moretti og Peroni.

Derudover finder du også vand, saft, juice, Coca Cola samt italienske Pellegrino sodavand på vores drikkekort.

Azzurra tilbyder selskabslokalet ”L’Antipasto”

SELSKABER & CATERING

Ønsker du at fejre en særlig begivenhed i  vores restaurant – men gerne i private omgivelser?  Så er vores selskabslokale det oplagte valg. Lokalet er beliggende bagved restauranten og kan har tidligere huset blandt andet dagsmøder, private- og firmafester, receptioner, bryllupper, barnedåb, konfirmation, WineMakers dinner og morgenbriefinger.

I vores selskabslokale er der plads til 50 personer. Lokalet har dog været benyttet til Private dining til 10 personer og receptioner til 80 personer. Menuerne tilrettelægges og sammensættes altid i samarbejde med gæstens ønsker.

Vores catering bliver anbefalet af forskellige sider.

HISTORIEN OM RISTORANTE ITALIANO

1990 - NU:  Azzurra Italiensk mad værksted started i Jens Bangs Gade Aalborg

Maurizio Quattromani åbnede Azzurra, den 20. juni 1990 i Jens Bangs Gade, beliggende i Vestbyen af Aalborg. Maurizio havde inden da været igennem kokke- og tjeneruddannelsen på hotelskolen i Napoli og arbejdet ved den italienske marine. Mens han i en kort periode arbejde i London mødte han en dansk pige, der førte ham til Aalborg. Her så Maurizio mulighederne i at åbne sin egen restaurant.

Med en napolitaner ved roret af denne restaurant er der stor fokus på pizzakvaliteten. Selv om udvalget ikke ændres – på nær månedens pizza, gør vi meget ud af at arbejde og forbedre vores produkt hele tiden. Således, at den nybagte pizza der serveres, får den optimale bund – dette gælder for både den almindelige og den grove bund, som vi selv fremstiller.

Restauranten serverede dengang som nu rustikke italienske retter taget fra de lokale landkøkkener i det sydlige Italien med stor fokus på kvalitet og råvarer. Derfor er vores frisk frugt og grønt samt parmaskinke, også nøje udvalgt af Maurizio selv og bliver importeret fra Sicilien samt vores pizza mel fra Napoli.

Azzurra har udviklet sig til at blive et decideret madværksted, der kan levere alt fra dine-in, take away og catering – mest af alt er de dog nok kendt for deres autentiske pizzaer, der både gør det godt i restauranten såvel som på spisebordet derhjemme.

2003 - NU Selskabslokalet l’Antipasto i Jens Bangs Gade

I 2003 udvidede vi med selskabslokalet l’Antipasto. Det viste sig, at der var et stort behov for at kunne holde lukkede selskaber og fester samt møder og forsamlinger. Lokalet har været brugt alt fra bryllupper, barnedåb, generalforsamlinger, møder, morgenbriefinger, fødselsdage, fester og begravelser.

Der er god plads til 55 gæster, men man kan være 15 eller 70 afhængigt af lejligheden. I visse tilfælde har vi brugt det som restaurant og lavet Winemakers menuer eller temaaftener.