Italiensk restaurant Århus - De bedste smage fra Italien

Leder du efter den bedste italienske restaurant i Århus, så har du fundet det rette sted at lede. Hos Azzurra serverer vi de bedste smage og specialiteter fra Italien, og vores pizzaer er lavet på den rigtige napolitanske måde, så den har en tynd, sprød bund med en hurtig afbagning i stenovn.

Vi har dog endnu ingen italiensk restaurant i Århus, kun to styks i Aalborg, som vi da også har vundet priser for, fordi vi især er gode til at lave pizza. Så har du mod på at tage turen, serverer vi gerne italienske klassikere for dig, ellers kan du prøve én af vores nedenstående bud på en god italiensk restaurant i Århus.

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Find det rette sted her

Fordi vi endnu ikke kan servere vores lækre pizzaer og andet lækkert fra Italien for dig i Århus, vil vi i stedet for komme med nogle bud på, hvor du ellers kan søge hen, når du sukker efter de italienske smage og gode retter, såsom pasta, pizza, antipasti, supper og meget andet.

Ispirazione Restaurant, Vinbar, Kaffebar & Butik

Denne perle, bedre kendt som Caffé Ispirazione, kan give dig alt i én oplevelsen af Italien. Ikke nok med, at du her har at gøre med den måske bedste italiensk restaurant i Århus, så er det også en vinbar, kaffebar og en butik, som du kan købe små specialiteter fra, som du kan tage med hjem og bruge.

Menukortet byder på en lang række italienske retter, herunder masser af skøn, frisk pasta, pizza, italienske øl, desserter, og så kan du jo med fordel snuppe lidt pesto eller gode drikke med dig hjem, når du forlader den lille butik efter en frokost eller en god middag med dem, du holder af.

Basso Aarhus

Hos Basso Aarhus finder du en masse lækkerier, der er inspireret af italienske klassikere, et fusionskøkken af gode sammensætninger af de lækre smage fra Italien og andre europæiske køkken. Dog vil de stadig selv kalde sig for en italiensk restaurant i Århus.

Du vil få serveret en lang række af små retter, som du med fordel kan nyde sammen med familie eller venner, der alle er fyldte med smage, der tager dig direkte syd på. Du kan således forvente dig at få noget af en oplevelse og en tur rundt i mange forskellige køkkener og specialiteter, når du vælger at spise på Basso Aarhus. Kan du ikke få nok, finder du også en søsterrestaurant i København.

Cafe Piccolina

Hvis du søger alle de gode smage fra Italien og Middelhavets lindrende himmelstrøg, så er Cafe Piccolina ikke et skidt sted at søge hen. Her får du nemlig tynde, sprøde pizzaer med lækkert fyld, god ost og masser af smag. Du kan vælge at blive og spise en god pizza til en god pris, eller du kan tage den med dig som take away ud i Århus.

Du kan, som glutenintolerant, også sagtens lægge vejen forbi denne hyggelige italiensk restaurant i Århus, for pizzaerne kan nemlig også sagtens laves på glutenfrie bunde. Stemningen er uformel, smagene gode, og så kan du også være sikker på at blive mødt af et personale, som både er høflige og hjælpsomme, når det kommer til valg og vejledning.

Adresse: Skolegyde 8, 8000 Århus