Pizza Esbjerg - De bedste italienske smage og lækkerier

Hvor findes den bedste pizza i Esbjerg? Det er det gode spørgsmål, og det kan også være svært at svare på, da holdninger naturligvis er objektive. Men søger du en rigtig italiensk version, som er taget direkte ud af Milano eller Rom, så har vi helt sikkert et bud.

Hos Azzurra laver vi vaskeægte napolitanske pizzaer, som er baseret og lavet på friske, italienske råvarer, bagt i en glødende varm stenovn og naturligvis med base i de bedste smage fra Italien. Vi har da også vundet priser for de bedste pizzaer. Dog har vi endnu ingen pizzeriaer i Esbjerg, så du må nøjes med noget andet, hvis ikke du vil tage turen op til Aalborg.

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Hvor skal du søge hen?

Når nu, du ikke kan få en pizza i Esbjerg fra Azzurra, så må du søge andre steder hen. Men hvor? Vi har herunder samlet forskellige gode bud på, hvad du ellers kan vælge, når du skal have de runde herligheder til frokost eller aftensmad.

Ristorante Mammas Pizzaeria Esbjerg

Denne lille perle, som er én af flere restauranter i en kæde, er et besøg værd, hvis du vil smage på de rigtige og bedste italienske smage i en god pizza. Foruden pizzaer, så serverer dette gode sted også forskellige pastaretter, der laves med friske råvarer og fokus på smag, samt forskellige antipasti, som du kan nyde som forret eller appetizers.

Så ønsker du en oplevelse med rødder i Italien, kan du med fordel tage her forbi. Der er både god stemning, god mad og god vin, som du kan nyde med din partner, din familie eller venner.

La Scala

Skal vi anbefale noget, som kunne minde lidt om vores eget, kan du vælge at besøge La Scala. Her finder du nemlig også stenovnspizza, der er blevet tilberedt i meget høj varme, som giver de autentiske og klassiske “leopardpletter”, som vi også gør en dyd ud af at give vores pizzaer hos Azzurra. Dette er nemlig den napolitanske måde at lave det på.

Her er der naturligvis fokus på de gode, italienske smage, og derfor finder du også kun pizzaer med simple ingredienser, der alle er baseret i den ædle kogekunst fra Støvlelandet, som vi holder så meget af. Så skal du have en god bid mad, der kan rive dig lidt væk fra den danske virkelighed, er dette ikke så dumt et valg.

Da Giorgio

Hos Da Giorgio finder du mange gode bud på en lækker pizza i Esbjerg. Her finder du nemlig simple smage, gode sammensætninger af fyld og stort fokus på specialiteter fra Italien. Mange pizzariaer serverer sammensætninger af pizza, som kommer fra alle verdens hjørner, herunder med kebab, mexikanske krydderier og andet, som ikke hører til på en italiensk pizza.

Her får du en god italiensk pizza i Esbjerg, som har mange gode valg af fyld fra Italien, blandt andet den smagfulde og bedste krydrede pølse Salsiccia, pancetta, salami, bresoala, grillede peberfrugter, artiskokhjerter og lækker mozzarella. Derfor kan du også sagtens nyde en lækker rund bund med god fyld fra dette pizzaria.

Adresse: Hjertingvej 71, 6700 Esbjerg