SMAG VORES PIZZA NORDKRAFT

Hvis sulten melder sig midt i Aalborg og du tænker at din sult skal stilles med det Italienske køkken, kan du med fordel komme og besøge Restaurant Azzurra. Her kan du spise dig mæt i alle slags Italienske specialiteter som pizza, pasta, kødretter, salater og alt derimellem. 

Vælger i at spise hos os i Nordkraft, er i omgivet af rustikke vægge og indretning, som er helt unikt i hele Danmark. Nordkraft emner at historie og kultur i og med, at bygningen er et gammelt kraftværk. Det vil sige, at hvis du kigger op i loftet mens du nyder vores mad, har du mulighed for at se tragter hængende. 

Bygningen emner af historie som der er valgt at tage højde for i indretningen. Udover det, er Nordkraft nu et kultur og aktivitetshus, som rummer alle former for kulturelle indslag. Så hvad end om du kommer fra en musik, teater- begivenhed eller noget helt tredje, kan i efterfølgende stryge forbi Azzurra til pizza, pasta eller nogle af vores andre specialiteter.  

Da vi er placeret i en så kulturel og historisk bygning, har vi også tildelt en pizza til vores elskede bygning. Lige såvel som vi elsker at lave mad til vores gæster, har vi kreeret Pizza Nordkraft med frisk tomat og ost hvorefter vil tilføjer vores hjemmelavede bolognese som gør den helt store forskel. 

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

NYD DET ITALIENSKE KØKKEN MIDT I NORDKRAFT

Som sagt emner Nordkraft af historiske og kulturelle indslag, hvortil vi håber at i vil nyde vores mad. Vores filosofi vedrørende mad og gastronomi er af høj standard, så derfor er alt i køkkenet hjemmelavet ligesom vores mamma ville lave det.

Vi mener nemlig at hvad end om der er tale om pizza, sandwich eller pastaretter så er det de Italienske grundsten som danner grobund for vores internationalt prægede måltider. Vi får nemlig inspiration fra alverdens køkkener, så jeres smagsløg bliver overraskede hver gang i kommer på besøg.

VI SERVERER PIZZA, PASTA OG ALT DERIMELLEM MIDT I NORDKRAFT

Du kan tage et kig på vores menukort, som er sprængfyldt med forskellige italienske inspireret måltider. Vores pizzadej bliver konstant forbedret, så du sætter tænder i den sprødeste bund, der er at finde i Aalborg. Vi ved at gæsterne i Nordkraft, er fra alle hjørner af landet, og vi forsøger dermed at udbyde mange smagsvariationer og retninger i alt som vi laver. 

Har du allergener tager vores personale også højde for dette, vi har en glutenfri pizzabund til dem som måtte præferere det. I kan også prøve vores mange pasta retter, hvor alle kan fås som vegetar, hvis man hellere vil det. 

Vi udbyder også mulighed for take away, så hvis du vil hente din mad i Nordkraft og vil spise det hjemme eller nyde den i andre naturskønne områder, kan du også gøre det. Vi vil ihvertfald bare inspirere dig til, at prøve vores delikate pizza Nordkraft eller en af de mange andre retter vi tilbyder.

Blev du helt lækker sulten på vores side, kan du også følge med på vores Instagram, hvor du kan komme med bag køkkenet, eller se billeder af de mange lækre retter vi har på menuen! Velbekommen.