Bedste spisesteder i Aalborg - Nyd autentisk pizza

Er du på jagt efter et spisested i Aalborg, der serverer autentiske pizzaer med tynd bund og masser af smag? Så er du kommet til de rette. Siden 1990 har vi beriget Nordens Paris med napolitansk pizza af bedste kvalitet.

Siden tidernes morgen, hvor vi langede den første pizza over disken, er der sket en del, og i dag har vi både udvidet med endnu en afdeling og et menukort spækket med favoritter fra støvlelandet.

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

En napolitaner ved roret

______________________________________________________________________________

Kærligheden til Italien kommer ikke fra fremmede. Bag vores to spisesteder i Aalborg, står nemlig vores ejer, der er uddannet i Napoli, efter alle kunstens regler. Han ved således præcis, hvordan den napolitanske spise skal tilberedes og serveres til perfektion.

Vores fokus er af samme grund at servere den lækre spise med respekt for madkunsten og de gode råvarer, men også med mulighed for at eksperimentere med både smag og råvarer. Det har i dag resulteret i et menukort med nye som gamle fortolkninger, samt et par geografiske afstikkere til andre regioner og lande.

En menu fyldt med klassikere

Det skønne ved den italienske spise er, at den kan fås i et hav af forskellige varianter. Det er måske af samme årsag, at den er populær blandt både unge og gamle munde. På menuen i vores to spisesteder i Aalborg, finder du et velvalgt udvalg af den lækre spise.

Fra klassikerne Margherita og Vesuvio, til de mere nyfortolkende udgaver som Fitness og Azzurra Siciliana. Uanset hvilket fyld du er til, vil bunden altid være baseret på den typisk napolitanske opskrift, der byder på en luftig og blød skorpe og en næsten papirstynd bund.

To afdelinger i Nordens Paris

Med hele to afdelinger, der ligger i henholdvis Nordkraft og på Jens Bangs Gade, er der rig mulighed for at få stillet sulten, hvis lysten til alt det bedste fra støvelandet kommer snigende. 

Imens vores afdeling i Jens Baggers Gade byder på en autentisk og unik spiseomgivelse i hyggelige omgivelser, er Azzurra Nordkraft et oplagt sted at besøge, hvis du trænger til en uformel og afslappet middag med familien eller vennerne. 

Uanset hvilken afdeling du vælger, er der hverken sparet på smag, gode råvarer eller god stemning – du er sikret det hele, når du besøger os.

Hold dig sulten på vores sociale medier

Trænger du til en lille smagsprøve på, hvad du kan se frem til, når du beøger Azzurra, kan du med fordel svinge forbi vores Instagram. Vi kan ikke love, at mundvandet ikke vil begynde at løbe. Til gengæld kan vi love dig synet af alt det bedste fra vores hjemland. Buon Appetito.   

Jens Bangs Gade 15, 9000 Aalborg