Pizza Aarhus - Den bedste kvalitet og italiensk smag

Vil du også gerne kunne sætte tænderne i den bedste pizza, der både har de rette ingredienser og god italiensk smag, som Aarhus har at byde på? Så kan du med fordel prøve en pizza fra Azzura, som ikke bare et helt suveræn af vores tolkning, men som har vundet flere priser gennem årene.

Dog kan du endnu ikke finde en italiensk Azzurra restaurant nær dig i Aarhus, som serverer lækker pizza, da vi ikke har fået bragt vores forretning ud af Aalborg – endnu.

Vi kommer derfor i stedet for, med vores anbefalinger til, hvor du kan søge hen, hvis du drømmer og italiensk smag og kvalitet, der både er lavet på friske råvarer og har de helt rigtige og bedste smage.

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Adresse: Møllehatten 32, 1 th, 8240 Risskov, Aarhus

Vi anbefaler

Hvis du er på udkig efter den bedste italienske pizza i Aarhus, vil vi anbefale, at du prøver én af nedenstående restauranter, da vi mener, at de både kan levere god smag, god kvalitet og masser af god stemning og charme.

MELVÆRK

Hvis du vil opleve den rigtige napolitanske oplevelse af en pizza, så skal du helt sikkert slå vejen forbi MELVÆRK. Her har du nemlig styr på teknikkerne, og derfor vil du også se både de karakteristiske “leopardpletter”, som pizzaen får, når den tilberedes ved meget høj varme, som er helt afgørende og et kendetegn ved netop denne type pizza.

Ikke nok med det, så tilbyder de også et væld af lækre muligheder for italiensk nydelse med deres fyld. Her finder du nemlig både frisk fior di latte, som er en type af mozzarellaost, som smager helt fantastisk, i sammensætning med gode råvarer, som friske krydderurter og tomater, forskellige typer pølse, kød og andre udskæringer, samt ost og grønt.

Denne restaurant får uden tvivl vores anbefaling.

Café Nero

Et andet godt sted, at finde en god pizza i Aarhus er Café Nero. Her finder du nemlig også de bedste muligheder for gode smag og masser af italiensk stemning. Der er nemlig ikke sparet på noget, og slet ikke smagene.

Alle pizzaer er nøje udvalgt med de helt rette ingredienser, i den rette mængde, som gør det til en sand oplevelse at spise netop disse. Du finder forskellige klassikere på menukortet, herunder en god Margherita, den stærke Diavola, smagfuld Brasaola, krydret Salsiccia, og en sand klassiker, nemlig Patate e Rosmarin, som både er vegetarisk og lækker.

Befinder du dig nær centrum, vil vi helt sikkert lede dig i retning af denne perle, for her vil du næppe blive skuffet.

Adresse: Skolegade 5, 8000 Aarhus

Masser muligheder

Det er heldigvis hverken sjældent eller svært at finde et godt sted at få en italiensk pizza med de bedste, friske råvarer, og derfor er det da heller ikke svært for os at anbefale nogle gode steder i Smilets By.

Vi håber, at ovenstående anbefalinger kan lede dig til en god madoplevelse, som ikke bare vil være ganske smagfuld, men forhåbentlig også endnu et besøg værd.

LÆG VEJEN FORBI TIL DEN BEDSTE PIZZA I AAALBORG

Du finder Azzurra på Jens Bangs Gade, beliggende i Vestbyen af Aalborg eller i kulturhuset Nordkraft

Besøg vores Instagram hvor du kan blive inspireret til, hvilken pizza du skal vælge, næste gang du lægger vejen forbi.

AAZZURA

NORDKRAFT