Take away Aalborg - Bedste italienske mad

Er humøret til en hyggelig aften hjemme, med lækker take away? Der er mange gode grunde til at bestille mad ud af huset fra Azzurra, hvis du vil have den bedste velsmag fra et italiensk køkken. 

Vi har et ønske om, at alle skal have muligheden for at nyde godt af vores autentiske og velsmagende mad – også derhjemme. Vi tilbyder derfor mad ud af huset fra vores to restauranter i Aalborg, som både kan afhentes eller leveres.

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Italiensk velsmag leveret til dig

Hos Azzurra har vi vundet priser for vores velsmagende italienske mad, og vi har oven i købet vundet flere priser, for blandt andet at være det bedste take away sted i Aalborg. Dette er vi selvfølgelig meget stolte af, da vi ligger stor værdi i at levere velsmagende mad af høj kvalitet til vores gæster. 

Når du bestiller mad ud af huset fra vores restaurant i Aalborg, vil du dermed få leveret mad i højeste kvalitet, med fokus på råvarer, velsmag og friskhed. Vi laver alt fra antipasti til smagfulde hovedretter, som blandt andet består af pasta, pizza, risotto, kødretter, suppe og meget mere. 

Fælles for alle retter er, at de er inspireret af det italienske køkken – og dette ønsker vi selvfølgelig skal være gennemtrængende i alle retter. Selvom vores take away menu tager udgangspunkt i de bedste italienske rødder, har vores mad også gastronomisk inspiration fra andre verdenskøkkener.

Her kan du læse mere om vores menukort.

Udforsk vores omfattende menukort

Når du køber take away fra Azzurra i Aalborg, vil du finde et omfattende menukort spækket med de bedste retter af italiensk velsmag. Vi har med over 30 års erfaring udviklet de lækreste opskrifter, og derfor kan vi med sikkerhed sige, at du vil få mad ud af huset i højeste kvalitet.

Vi leverer både pizza til ene personer, men du kan også bestille en pizza til hele familien, for kun 165 kr. Hvis du skulle være sulten til frokost, har vi desuden også en frokostmenu, hvor der vil være penge at spare.

Du kan både vælge at hente din take away selv, men du kan også komme forbi vores restaurant i Aalborg og hente den selv. Selvom vores mange retter har rodfæste i det italienske køkken, kan du også vælge retter som sandwiches, supper og mere.

Drikkevarer, der fuldender smagsoplevelsen

Når du bestiller take away fra vores restaurant i Aalborg, kan du også udforske vores omfattende drikkevarer. Vi har nemlig gjort en dyd ud af at vælge de bedste drikkevarer til vores italienske retter, og derfor vil du altid kunne finde en vin, cocktail eller andet, det matcher din hovedret perfekt. 

Vin passer perfekt til italiensk mad, og derfor vil du, hos Azzurra, også kunne finde en omfattende vinmenu. Denne bliver jævnligt udskiftet, for at matche gæsternes ønsker og retterne på bedste vis.

LÆG VEJEN FORBI TIL DEN BEDSTE PIZZA I AAALBORG

Du finder Azzurra på Jens Bangs Gade, beliggende i Vestbyen af Aalborg eller i kulturhuset Nordkraft

Besøg vores Instagram hvor du kan blive inspireret til, hvilken pizza du skal vælge, næste gang du lægger vejen forbi.

AAZZURA

NORDKRAFT