FÅ DEN BEDSTE PIZZA I AALBORG HOS AZZURRA

Hvis du er på udkig efter autentiske pizzaer med sprød bund og smagsfuld fyld som man bedst forbinder pizzaer fra Napoli med, kan du i Aalborg finde den italienske restaurant Azzurra, som siden 1990 har beriget Aalborgenserne med den bedste autentiske pizza.

Azzurra er en italiensk restaurant som er beliggende i Aalborg. Her kan du forvente at få autentiske og rustikke italienske retter taget fra de bedste lokale landkøkkener i det sydlige Italien.

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES MANGE PIZZAER

Da ejeren af Azzurra er uddannet i Napoli, ved han om nogen hvordan en rigtig italiensk pizza bør smage. Standarden til vores pizzaer er derfor helt i top. Hos Azzurra går vi nemlig meget op i at bibeholde den bedste autentiske italienske smag, som kun er til at finde i pizzaer fra Italien. 

Udvalget af pizza på vores menukort bliver sjældent udskiftet, så vores gæster altid kan forvente at kunne bestille deres bedste yndlings pizza, hver gang de besøger os. Dette er dog lige bortset fra månedens pizza, som ændres hver måned for at give vores kunder noget nyt og spændende til deres smagsløg. 

Vi forsøger hele tiden at forbedre vores mad, så vores pizzaer altid har en fantastisk smag og en sprød bund. Det gælder ligegyldigt om du vælger at bestille den almindelige bund, vores grove bund eller vores glutenfri bund.

På vores menu finder du et væld af forskellig slags pizza. Du finder den bedste og klassiske pizza Margherita med tomat og ost, derudover finder du pizzaer med alverdens slags fyld i form af både kylling, skinke, oksekød, pepperoni, grøntsager og skaldyr. Vi garanterer altså at der vil være noget for enhver smag i vores hyggelige restaurant Nordkraft i Aalborg.

Du finder også et udvalg af vores udvalg af specielle pizzaer, herunder en lukket pizza, vores Carpaccio med lufttøret skinke, rucola og parmesanost eller vores Bresaola med lufttørret okseinderlår, rucola og cherrytomat.

FÅ DIN PIZZA LEVERET SOM CATERING

I 2003 åbnede Azzurra et selskabslokale, hvor du og dine gæster har mulighed for at holde jeres eget arrangement. Du har også mulighed for at få vores lækre pizzaer leveret via take away, så du hurtigt og nemt kan nyde din pizza i dit eget hjem. 

Hvis du skal holde et større arrangement i Aalborg og har lyst til at forkæle dine gæster med fantastisk italiensk mad, heriblandt pizza, kan vi hos Azzurra komme ud til jeres arrengement og fremstille de bedste pizzaer, det gælder både mindre arrangementer som møder og fødselsdage eller til større arrangementer som bryllupper, generalforsamlinger, festivaller eller andre former for events. Vi er anbefalet som nogle af de bedste til pizza i Aalborg af forskellige medier.

Udover maden kan du også få leveret den bedste vin, som er nøje udvalgt og tilpasset den valgte menu.

LÆG VEJEN FORBI TIL DEN BEDSTE PIZZA I AAALBORG

Gå på opdagelse i vores menukort, der indebærer mundvandsdrivende retter i alt fra antipasti, supper, salater til pastaretter og risotto eller vores uimodståelige pizzaer. Vi har også lækre snacks, desserter eller en ostetallerken, der serveres i ægte italiensk stil med oliventapenade og mostarda. 

Vi har både traditionelle italienske pizzaer og specielle pizzaer. Der vil altid være en pizza for enhver smag hos os. Du kan vælge en pizza ud fra lige de råvarer, du bedst kan lide, hvad end det er med kylling, svinekød, okskekød, grøntsager eller med fisk.

Du kan deruover selv vælge, om bunden skal være grov, glutenfri eller almindelig. Vi ønsker at opfylde alle vores gæsters præferencer. Vi vil også meget gerne oplyses om eventuelle allergener, som vi skal tage hensyn til, når vi tilbereder maden.

Få din mad med hjem

Hvis du gerne vil nyde den bedste pizza i Aalborg derhjemme, tilbyder vi også muligheden for, at du kan hente maden som take away, eller vi kan bringe maden til dig. Det gælder både pizza, pasta, sandwich, salater og meget mere.

Lidt vådt til ganen

Hvis pizzaen skal skylles ned med nogle lækre drikkevarer, har vi sørget for et varieret udvalg af lækre vine fra Italien – både fra velkendte steder og gemte perler. Vores søde personale vil altid gerne hjælpe med at vælge de rette vine til maden, så tøv ikke med at spørge om gode råd. 

Vi udskifter jævnligt vores vinkort, hvorfor du kan være heldig at få lov til at gå på opdagelse i vores rester, og gøre en god handel i bedste italienske stil. 

Hvis du er mere til en smagfuld cocktail, er det også noget, vi med glæde sørger for. Vores cocktailkort består både af klassikere og nyere fortolkninger, som kan nydes før, under eller efter middagen. 

Er I flere i selskabet, der kunne tænke sig samme drink, har vi et tilbud, som I kan se nærmere på. Vi har også nogle lækre snacks i form af hjemmebagt brød, oliven eller bruschetta, som kan nydes til. 

Er du mere til øl, har vi også et bredt udvalg af forskellige øl både på flaske eller fra fad. Heriblandt er der også italienske muligheder fra Moretti og Peroni. Vi har selvfølgelig også drikkevarer uden alkohol i form af vand, saft, juice, sodavand og Pellegrino.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant i Aalborg til en aften med den bedste mad og drikkelse i vores italienske atmosfære.

Læs også hvordan at Produkteksperten anmelder Azzura som det bedste pizzasted i Aalborg.

LÆG VEJEN FORBI TIL DEN BEDSTE PIZZA I AAALBORG

Du finder Azzurra på Jens Bangs Gade, beliggende i Vestbyen af Aalborg eller i kulturhuset Nordkraft

Besøg vores Instagram hvor du kan blive inspireret til, hvilken pizza du skal vælge, næste gang du lægger vejen forbi.

AAZZURA

NORDKRAFT