BESØG DEN ITALIENSKE RESTAURANT AZZURRA I AALBORG

Hvis du har besøgt Italien før, ved du, hvor fantastisk maden her kan smage. Det kan være svært at finde en restaurant i Danmark, som lever op til den høje standard og smag, der ofte er forbundet med italienske retter. 

Det forsøger vores Italienske restaurant i Aalborg, Azzurra, dog at gøre op med. Her kan du forvente at smage Italienske retter, som havde du besøgt enhver Italiensk by. Azzurra er nemlig ejet af Maurizio, som er uddannet i Napoli, og som, siden åbningen, af sin restaurant, har vist Aalborgenserne, hvordan rigtigt italiensk mad fra Napoli bør smage.

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

HISTORIEN BAG AZZURRA

______________________________________________________________________________

Azzurra er en Italiensk restaurant i Aalborg, som indeholder en hel del historie. Siden 1990 har Azzura kunne servere autentisk, italiensk mad til vores kunder i Aalborg, som i mange år har besøgt restauranten, for vores altid gode, italienske smage, som findes i alle vores retter – både hvad angår forretter, salater, pasta, pizza og desserter. 

Restauranten er kendt for at servere rustikke, italienske retter taget fra de lokale landkøkkener i det sydlige Italien.

NYD AUTENTISK ITALIENSK MAD

Med en napolitaner ved roret, er der fokus på kvaliteten af råvarer, samt at lave maden så autentisk, som mulig. Vores råvarer er importeret fra Italien, så du er sikret retter, der er fyldige i smag og som med ét sender dig direkte til Italiens varme og stemning. 

På vores menukort finder du alt, hvad du elsker ved italiensk mad, lige fra antipasti, til hovedretter som pasta, risotto, pizza, kødretter, fisk, ost og forskellige desserter som tiramisu, chokolade fondant og is.

Til antipasti kan du også vælge Bruschetta, bestående af hvidløgsbrød serveret med tre slags topping, eller Casatiello, som er en italiensk spise, bestående af bagt brød med fyld af æg, ost og charcuterie. Som snack, finder du også italienske oliven, der er rige på smag og importeret direkte fra Italiens mange olivenplantager.

HVOR KAN DU FINDE OS I AALBORG?

Du kan finde Azzurra på Jens Bangs Gade, i Vestbyen af Aalborg. Her kan du nyde vores mange Italienske retter i vores nyrenoverede restaurant, som nu emner af god stemning og hyggelig indretning. 

I sommerens varme kan du me

Du kan finde Azzurra på Jens Bangs Gade i Vestbyen af Aalborg. Her kan du nyde vores mange italienske retter i vores nyrenoverede restaurant, som nu emmer af god stemning og hyggelig indretning. 

I sommerens varme kan du med fordel tage din mad som take away og bevæge dig mod Jomfru Ane parken og Aalborg Havnebad, hvor du kan nyde din pizza eller pasta med en frisk Pellegrino eller italiensk øl.

Vi er også til at finde i kulturhuset Nordkraft, som er et gammelt kraftværk, hvilket afspejles i restaurantens indretning, hvor man kan se de flotte tragter hænge i loftet over en. Ligesom Azzurra selv, er Nordkraft en bygning med masser af historie og charme. Du har mulighed for at spise din mad hos os og bagefter besøge kulturhuset til diverse kulturelle begivenheder.

Besøg os endelig på vores Instagram-profil, hvor du kan blive inspireret af vores delikate, italienske retter og eventuelle nyheder. 

Så er det bare at sige velkommen til og “buon appetito”, hvis vi ser dig i vores italienske restaurant i Aalborg.

d fordel tage din mad som take away og bevæge dig mod Jomfru Ane parken og Aalborg Havnebad, hvor du kan nyde din pizza eller pasta med en frisk Pellegrino eller Italiensk øl.

Vi er også til at finde i kulturhuset Nordkraft, som er et gammelt kraftværk, hvilket afspejles i restaurantens indretning, hvor man kan se de flotte tragter hænge i loftet over en. Ligesom Azzurra selv er, er Nordkraft en bygning med masser af historie og charme. Du har mulighed for at spise din mad hos os og bagefter besøge kulturhuset til diverse kulturelle begivenheder.

Besøg os endelig på vores Instagram, hvor du kan blive inspireret til vores delikate Italienske retter og eventuelle nyheder. 

Så er det bare at sige velkommen til og Buon appetito hvis vi ser dig i vores Italienske restaurant i Aalborg.

Et udpluk fra vores menukort

Du vil næppe gå sulten fra vores restaurant, Azzurra, i Aalborg. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af italienske delikatesser. Du vil med sikkerhed lade dig friste af vores specialiteter, der vil få din mund til at løbe i vand og behage dine smagsløg. Du skal derfor heller ikke snydes for at få en bid af menukortet præsenteret.

Selvom vi er en italiensk restaurant, beliggende i Aalborg, med fokus på de helt traditionelle retter, tilbyder vi også et udvalg af andre indbydende muligheder, hvis sulten efter en saftig ribeye eller et stykke stegt laks skulle melde sig.

Er du til en starter, eller blot en mindre ret, tilbyder vi et udvalg af både varme og kolde anretninger. Du kan nyde en varm minestronesuppe med grøntssager, carpaccio, bestående af langtidsstegt oksekød med parmesan og skovsvampe, eller ovnstegt jomfruhummer med hvidløg og italiensk olivenolie.

Ønsker du et sprødt og friskt element, til at komplimentere en anden ret, eller blot for sig selv, indgår også både en salat Caprese samt Caesar salat i vores sortiment, som du kan nyde i vores restaurant i Aalborg.

Selvom de fleste nok forbinder Italien med en sprød pizza med tomat og mozzarella, som du selvfølgelig sagtens kan sætte tænderne i hos os, tilbereder vi også andre lækre valgmuligheder, såsom pastaretter og risotto.

Hvis italienske pastaretter er din favoritspise, vil du med sikkerhed nyde vores retter, som tagliatelle med enten laks eller jomfruhummer, en cremet carbonara med bacon og æggeblomme eller vores traditionelle, gratinerede lasagne.

Der findes mange præferencer, hvad angår pizza. Derfor har vi et stort udvalg med de bedste smagssammensætninger fra det italienske køkken. Så er du til en helt klassisk og simpel margherita eller capriocciosa, eller hælder du mere til en sprød pizza med masser af fyld, såsom peberfrugt, squash, kylling, pepperoni eller oliven, kan du finde den helt rette variant på vores menukort.

Sidst, men ikke mindst, kan du få stillet dessertlysten med en lækker osteanretning, klassisk tiramisú, chokolade fondant med is og frugt eller tre slags is.

Oplagt til et større selskab

Er I et selskab på op til 50 personer, kan I sagtens holde jeres arrangement hos os, i vores lokaler i Aalborg. På denne måde kan I nyde den særlige begivenhed i private omgivelser og få maden serveret, så I blot kan læne jer tilbage og nyde dagen. 

Vi kan tilpasse den bedste menu efter jeres behov og ønsker, så I ikke skal gå på kompromis. Hvad end det er en konfirmation, fødselsdag eller en firmafest, er I velkomne, i vores restaurant Azzurra. 

I vores selskabslokaler er der plads til 80 personer, hvis I skal holde en reception, men I kan også få en private dining, hvis I er et mindre selskab på 10 personer. Vi kan altså skræddersy et arrangement, der vil være den bedste løsning for jer. 

Hvad end du ønsker at holde din begivenhed i vores italienske restaurant på Jens Bangs Gade 15 eller i kulturhuset Nordkraft, er der mulighed for det. Kontakt os i dag og få hjælp til at stable det helt rette arrangement på benene, med hjælp fra vores professionelle personale og dygtige kokke i Aalborg.

Læs også mere om de bedste pizzaer i SilkeborgSvendborg, Holbæk & Slagelse.

vi samarbejder med en række lokale medier der blandt andet anbefaler Azzurra, se her

Jens Bangs Gade 15, 9000 Aalborg