Bedste pizza Holbæk - Find de italienske specialiteter

Har du haft en lang dag med en gåtur rundt i byen og er på udkig efter den bedste pizza i Holbæk, så kan vi hjælpe dig med inspiration, så du kan finde din kommende favorit. Vi har samlet et overblik over nogle af vores anbefalinger.

Hvis du har lagt din vej forbi det nordjyske, kan du også kigge forbi en af vores to italienske restauranter i Aalborg. Vi byder indenfor til autentisk prisvindende pizza og italiensk delikatesse. Kig forbi vores Instagram og lad dig friste inden besøget.

Bedste pizza Holbæk

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Grano & Luppolo

Her har vi et sted, som, på mange parametre, respekterer det italienske erhverv, hvad angår både lækre råvarer, teknikker, den sprøde bund, den smagsfulde tomatsauce og meget andet. De friskbager deres brød til panini, focaccia og deres bedste pizza i Holbæk. 

De bruger Tipo 1, som giver den helt perfekte krumme, og som du bestemt kan smage kvaliteten af. Prøv nogle af deres retter af, i de dejlige omgivelser, som du finder tæt på havnen. Deres hyggelige udeservering er værd at besøge en varm sommerdag.

Efes Pizza Holbæk

Er du mere til en af de af slagsen i Holbæk, som ikke nødvendigvis er moderne, nytænktende eller spændende, så kan vi varmt anbefale Efes Pizza Holbæk, hvor du kan bestille præcis det, du ønsker.

Du finder stedet på Ladegårdsparken Vest 169, som er en anelse ude af centrum, men som er perfekt, hvis du er på vej hjem og ind i byen eller på vej ud. De serverer fine italienske runde favoritter til en rigtig fin pris.

Holbæk - bedste pizza

Linden

Er du til et lidt finere besøg, så kan du lægge din vej forbi denne af vores anbefalinger, Linden – en italiensk rstaurant med sans for detaljen. Du kan hos dem være sikret kvalitet og lækre serveringer. Dette er ikke et sted, hvor du får et hurtigt slice med på vejen, dette er nogle af de bedste pizza i Holbæk.

De skifter konstant og løbende retter, som italienere også selv gør. De følger traditionerne og årstiderne, og skal løbende prøve forskellige ting og teknikker af i deres italienske køkken. Det er med sikkerhed et besøg værd.

Byens bedste pizza i Aalborg

Find os, Azzura, på enten Jens Bangs Gade 15 eller Kjellerups Torv 3. Vi har mere end 30 års erfaring, og er stolte over at fremvise priser for byens bedste pizza de sidste mange år. Kig derfor endelig forbi os på vores spisested til en bid mad og et glas vin. Hos vores venner fra Marketing Eksperten, kan du læse mere omkring fx seo optimerede tekster her.