Bedste pizza Silkeborg - Smag på italienske lækkerier her

Hos Azzurra finder du landets måske bedste pizzaer. Det har vi i hvert fald vundet priser for. Dog kan vi endnu ikke prale af at have et lækkert pizzaria i Silkeborg, og derfor kan vi desværre ikke servere vores berømte pizza, antipasti, pasta og andet godt, med mindre du tager et smut til Aalborg.

Derfor vil vi i stedet komme med nogle anbefalinger til steder, hvor du kan søge hen, hvis du leder efter den bedste pizza i Silkeborg. På de udvalgte steder er du sikker på at kunne sætte tænderne i lækkerier, som giver dig smagen af både Napoli og Milano.

Bedste pizza i Silkeborg

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Vores anbefalinger

Herunder finder du udvalgte steder, som serverer lækker pizza og andre lækre retter, som du sagtens kan vælge, når nu du ikke skal et smut forbi Azzurra efter en prisbelønnet italiensk oplevelse.

Vivi - Trattoria & Bar

Hos Vivi Trattoria og Bar finder du et væld af gode smage og retter på deres menukort, som er spækket med italienske specialiteter. Her kan du både få forskellige typer af antipasti, men vigtigst af alt, så kan du få både en hvid og rød pizza, med masser af lækkert fyld, der er både friskt og lækkert. Her finder du klart den bedste pizza i Silkeborg.

Pizzaerne bliver bagt i en brændefyret stenovn, som gør skorpen lækker og sprød, og en høj varme, der giver de traditionelle “leopardpletter”, som en ægte pizza fra Napoli har – lig vores pizzaer hos Azzurra. Så hvis du leder efter en god, italiensk smagsoplevelse, så vil vi uden tvivl anbefale dette skønne sted.

Adresse: Åhavevej 2A, 8600 Silkeborg

Ægte napolitanske smage

Hvis du en dag kommer forbi Aalborg, eller hvis du har modet på at tage til Nordens Paris for at smage på den bedste pizza i Danmark, så vil vi helt sikkert stå klar til at tage imod dig.

Vi kan tilbyde en lækker frokost med alle de italienske lækkerier, men vi kan også invitere på den bedste pizza med smage taget direkte ud af Napoli, med en smule krymmel fra det danske køkken. Vi bliver nemlig også inspireret af vores omgivelser i den smukke by i nord, og derfor vil du også opleve, at smagene kan have inspiration andre steder fra.

Så hvis ikke du skal have den bedste pizza Silkeborg, kan du med fordel drage til Aalborg og få den bedste pizza i byen hos Azzura. Vi har vundet prisen for “Bedste Pizza” tre gange og én enkelt pris for den bedste take away i Aalborg. Du kan læse mere om vores priser her.

Læs også mere om de bedste pizzaer i Slagelse & Svendborg.