Bedste pizza Slagelse - Find byens italienske lækkerier

Er du på udkig efter den bedste pizza i Slagelse, og hvad denne har at byde på? Så findes der heldigvis masser af muligheder at vælge imellem. Hos Azzurra laver vi nogle af Danmarks bedste pizzaer, og det er vi ganske stolte af. Dog har vi endnu ikke en restaurant i byen, og derfor må du et smut til Aalborg, hvis du vil smage på vores lækkerier.

Af denne grund, har vi i stedet samlet vores bud på, hvor du kan søge hen, hvis du skal have en bid af smagene fra Italien – både når du er midt i city, downtown Slagelse eller uptown. Vi har undersøgt sagen, så du ikke behøver at lede. Vælger du ét af følgende steder, kan du være sikker på at nyde en mundfuld af gode smage og passion.

Bedste pizza i Slagelse

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Vores anbefalinger

Herunder finder du vores anbefalinger til spisesteder, restauranter og pizzariaer, som serverer lækre italienske specialiteter, og herunder også en god pizza. Vælger du én af følgende restauranter eller pizzariaer, vil du højst sandsynligt kunne finde den bedste pizza Slagelse.

Restaurant Pulcinella

Hos denne perle i centrum af byen finder du mange lækre italienske lækkerier, som du med fordel kan nyde med familien eller med venner, når den lille eller store sult trænger sig på. Her kan du nemlig få pizza, der har været tæt på ild og varme, lækre og cremede pastaretter, forskellige italienske salater og alverdens smagfuldt mad fra Italien.

Når det kommer til at finde den bedste pizza i Slagelse, så finder du her mange gode bud på netop dette. Der findes nemlig hele 19 forskellige sammensætninger på menukortet, som alle emmer af støvlelandets charme og smage. Desuden vil du også kunne finde danske favoritter, som en Hawaii og en Calzone, hvis du er mere til et sikkert valg.

Adresse: Rosengården 22K, 4200 Slagelse

Smag på ægte italienske lækkerier

Har du modet på at tage et smut til Aalborg, eller skal du på ferie i det nordlige Jylland, kan du med fordel tage et kig forbi én af vores to skønne restauranter i byen, som er inspireret og baseret på alle de bedste ting fra Italien. Find velkendte favoritter på vores menukort.

Vores mesterkok er selv født, opvokset og udlært i Napoli, så du kan være sikker på at finde de ægte napolitanske smage, når du besøger vores restauranter i Aalborg. Så skal du have fat i den måske bedste pizza i Danmark, så besøg Azzurra i Nordens Paris. Du kan også bestille vores skønne italienske catering til din næste fest.

Læs også mere om de bedste pizzaer i Silkeborg & Svendborg.