Bedste pizza Svendborg - Find favoritten i havnebyen

Vi hjælper dig glædeligt med at finde din kommende og nok bedste pizza i Svendborg. Med et lille overblik kan du hurtigt danne dig et indtryk af dine muligheder, når det kommer til den sprøde italienske favorit – og det kan havnebyen også byde på. 

Hos Azzura i Aalborg elsker vi dette sydeuropæiske køkken, og vi deler derfor gerne vores anbefalinger i de byer, hvor du ikke finder os.

Bedste pizza i Svendborg

OVER 30 ÅRS ERFARING

Etableret i 1990

PRISBELØNNET PIZZA

Vindere af Aalborg bedste pizza 3 gange

GOD SERVICE​

Altid service med et smil på læben

Bedste pizza Svendborg

Napoli Grill

På Vestergade 84 finder du Napoli Pizza Svendborg, som byder på nogle af byens bedste bunde. Du kan her sætte tænderne i et væld af muligheder lige fra de traditionelle Margeriita, Funghi og Calzone til den mere nytænkende og moderne, Quattro Formaggio.

Det måske bedste ved dette sted er også, at du kan bestille lidt grill mad med på siden. Hvilket vi synes er helt perfekt, især til familier, hvor man ikke kan enes om aftensmaden. Her kan folk bestille lidt forskelligt.

Kaplan Pizza Svendborg

Er du på en gåtur nede omkring havnen, så kan denne lille perle af en italiensk favorit være din kommende favorit, når der er tale om den bedste pizza i Svendborg. Den ligger stort set med udsigt ud til havnefronten og den hyggelige stemning på havnen.

Du finder dem beliggende i bunden af Frederiksgade, og du kan her både bestille hele pizza, men også hoppe forbi til et enkelt slice, hvis det blot er den mindre sult, du skal stille. Den ligger perfekt placeret, hvis du ønsker at tage din mad med udendørs og sidde og nyde denne i skønne omgivelser.

Bella Italia

Hvis du er mere til en restaurantoplevelse, hvor du kan nyde din pizza i Svendborg indendørs med hyggelig betjening, så er Bella Italia også en god kommende favorit. Her kan du bestille alverdens italienske favoritter, hvilket indebærer lækre velsmagende pizzaer.

Udover deres ekspertise i de runde italienske favoritter, så kan de også servere nogle rigtig gode pastaretter og overraske dig med en månedensmenu, som ændrer sig løbende. Deres autentiske lokaler ligger med udsigt ud over havenen, hvorfor du også får lidt til fornøjelsen, mens du spiser din bedste pizza i Svendborg.

Bestil bord hos Bella Italia her.

Er du i Aalborg og leder efter den bedste pizza?

Du finder Azzura på enten Jens Bangs Gade 15 eller Kjellerups Torv 3. Med over 30 års erfaring og utallige priser for byens bedste pizza, kan du med ro i maven kigge forbi vores italienske restaurant Aalborg og smage løs på de sprøde bunde.

Læs også mere om de bedste pizzaer i SlagelseSilkeborg.

Svendborg pizza